Direct wat bijverdienen

Wij gaan jou de mogelijkheid geven om wat bij te verdienen met behulp van het noemen van onze naam. Klinkt het te mooi om waard te zijn? Lees dan hieronder even wat je moet doen.

 

 

Wat moet ik doen?

  1. Vertel over ons aan je opa, oma, vader, moeder, oom, tante, kennis enz.
  2. Mail naar info@vobirdhulp.nl met het onderwerp Aanbeveling. Zet in deze mail de naam en woonplaats van de persoon aan wie jij ons hebt aanbevolen.
  3. Wacht tot zij een afspraak* maken en vervolgens zorgen wij ervoor dat het bedrag richting jouw kant komt!

 

Op het moment dat de afspraak afgerond is, nemen wij z.s.m. contact met jou op, zodat wij de vijf euro aan jou kunnen overmaken.

 

 

* = Aangezien wij Niet tevreden? Geld terug! hanteren, geldt dit alleen op het moment dat de klant tevreden is. Op het moment dat een klant niet tevreden is, hoeft deze dus bij ons nooit te betalen. Wanneer dit gebeurt, dan ontvang jij dus ook het bedrag niet. Dit moeten wij vermelden i.v.m. misbruik.

 

 

Anders nog iets?

Nee. Voor de rest zitten er geen voorwaarden aan vast. Simpel hé?

 

 

Waarom doen jullie dit?

Vrij simpel. Jij zorgt ervoor dat wij meer mensen kunnen helpen en wij zorgen ervoor dat jij hier een vergoeding voor krijgt. Win-winsituatie, right?

 

 

En.. wie zijn jullie?

Haha, goede vraag. Vobird Hulp helpt voornamelijk ouderen met hun computer gerelateerde problemen. Wij zijn gevestigd in Bruinisse, maar bieden onze hulp aan op geheel Schouwen-Duiveland. Dit doen wij bij de mensen thuis en op hun tempo.