Tablet problemen

Een tablet (of iPad): groter dan een telefoon, maar kleiner dan een laptop. U kunt met de tablet op schoot op de bank zitten, u kunt er mee aan de keukentafel zitten en u kunt er zelfs onderweg online de krant mee lezen. Eigenlijk een hartstikke mooi apparaat, alleen de ene keer is die weer traag, de andere keer lukt het versturen van een mailtje weer niet en weer een andere keer is het geheugen weer vol. Dit soort problemen komen vaak voor en kunnen voor flink wat irritaties zorgen. Wij komen graag bij u langs om u te helpen met het desbetreffende probleem. Wij gaan niet weg, totdat het probleem is opgelost. Mocht het zo zijn dat wij het probleem niet kan oplossen: dan krijgt u natuurlijk uw geld terug.

 

 

 

 

Mail op tablet werkt niet

Dankzij e-mail is het mogelijk om dagelijks contact te houden met verschillende mensen. Het is ontzettend jammer wanneer dit niet werkt. Hier zijn verschillende redenen voor. Het kan zo zijn dat de mail niet goed staat ingesteld of dat de e-mail provider het systeem heeft veranderd. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt krijgen en daarom helpen wij u graag!
 

 

 

Activeringsslot iPad

Het activeringsslot wordt ingesteld wanneer Apple niet meer uw identiteit kunt achterhalen. Door dit te doen is bij diefstal onmogelijk om de iPad nogmaals te gebruiken. Dit activeringsslot is lastig om eraf te halen, maar het is mogelijk! Wij gaan samen met u contact opnemen met de klantenservice van Apple en zorgen ervoor dat het activeringsslot van de iPad afgehaald wordt, waardoor u uw iPad weer optimaal kunt gebruiken.
 

 

 

Ik ben mijn Apple ID vergeten

Ontzettend vervelend en wij begrijpen dat u uw Apple ID weer terug wilt, zodat u uw iPad weer kunt gebruiken. De reden dat Apple dit zo moeilijk maakt, heeft te maken met beveiligingsredenen. Het gebeurde vaak dat een iPad gestolen werd en er misbruik werd gemaakt van het systeem. Daarom heeft Apple (de ontwikkelaar van de iPad) ervoor gezorgd dat dit nu ontzettend lastig is. Vobird Hulp heeft veel ervaring met het terug halen van vergeten Apple ID’s, dus wij weten exact hoe wij dit probleem moeten oplossen.

 

 

 

Het internet op mijn tablet doet het niet

Zonder internetverbinding kunt u bijna niets met de tablet. U kunt geen mails bekijken, niet op internet en ook niet op Facebook. Dit leidt tot frustratie, aangezien u de tablet gewoon wilt gebruiken. Internet (Wifi) is essentieel voor het gebruik van de tablet of iPad. Vobird Hulp zorgt ervoor dat al uw internet problemen op uw tablet opgelost worden, zodat u uw tablet weer optimaal kunt gebruiken. Niet tevreden? Geld terug!

 

 

 

Tablet les

Vobird Hulp verzorgt ook tablet/iPad lessen. In deze les wordt thuis op uw tempo uitgelegd hoe de tablet werkt. Onze docenten leren u hoe u bijvoorbeeld mailtjes verstuurt, programma’s installeert en foto’s kunt printen. Het fijne aan deze lessen is dat u zelf kunt bepalen welke onderwerpen aan de orde komen. Want wanneer onze docenten uitleggen hoe u moet printen, maar u heeft geen printer. Dan heeft dit natuurlijk vrij weinig zin. Daarom proberen wij onze lesstof volledig aan u aan te passen.

 

 

 

 

E-mail problemen

Naast het verhelpen van de problemen met uw tablet, lossen wij ook al uw e-mail problemen op. Vobird Hulp kan u uitstekend helpen bij al uw email vragen en problemen. Wij bieden ondersteuning bij alle e-mailprogramma’s en op elk apparaat. Van tablet tot computer, wij lossen al uw problemen met uw e-mail op. Wij doen dit allemaal bij u thuis en op uw tempo!