Smartphone problemen

Een smartphone: hartstikke handig, maar het blijft een lastig ding. De ene keer is die weer traag, de andere keer lukt het versturen van een mailtje weer niet en weer een andere keer is het geheugen weer vol. Dit soort problemen komen vaak voor en kunnen voor flink wat irritaties zorgen. Ik kom graag bij u langs om u te helpen met het desbetreffende probleem. Ik ga niet weg, totdat het probleem op uw mobiele telefoon is opgelost. Mocht het zo zijn dat ik het probleem niet kan oplossen: dan krijgt u natuurlijk uw geld terug. Ik probeer na afloop van de afspraak nog altijd zo goed mogelijk uit te leggen wat ik gedaan heb. Mocht het probleem nog een keer komen, dan kunt u het zelf oplossen.

 

smartphone

 

 

E-mailproblemen

Dankzij e-mail is het mogelijk om dagelijks contact te houden met verschillende mensen. Het is ontzettend jammer wanneer dit niet werkt. Hier zijn verschillende redenen voor. Het kan zo zijn dat de mail niet goed staat ingesteld of dat de e-mail provider het systeem heeft veranderd. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt krijgen en daarom helpen wij u graag!

 

 

Apple ID vergeten

Ontzettend vervelend en wij begrijpen dat u uw Apple ID weer terug wilt, zodat u uw iPhone weer kunt gebruiken. De reden dat Apple dit zo moeilijk maakt, heeft te maken met beveiligingsredenen. Het gebeurde vaak dat een iPhone gestolen werd en er misbruik werd gemaakt van het systeem. Daarom heeft Apple (de ontwikkelaar van de iPhone) ervoor gezorgd dat dit nu ontzettend lastig is. Vobird Hulp heeft veel ervaring met het terug halen van vergeten Apple ID’s, dus wij weten exact hoe wij dit probleem moeten oplossen.

 

Geen internetverbinding

Internetverbinding is belangrijk bij een smartphone. Zonder kunt u geen mails bekijken, niet op internet en ook niet op WhatsApp. Dit leidt tot frustratie, aangezien u de mobiele telefoon gewoon wilt gebruiken. Internet (Wifi) is essentieel voor het gebruik van de smartphone. Vobird Hulp zorgt ervoor dat al uw internet problemen op uw smartphone opgelost worden, zodat u uw smartphone weer optimaal kunt gebruiken. Niet tevreden? Geld terug!

 

Smartphone les

In deze les wordt thuis op uw tempo uitgelegd hoe de smartphone werkt. Een smartphone is de Engelse benaming voor een ‘slimme telefoon’. Het maken en bewerken van foto’s, het installeren en gebruiken van apps, uitleg over de werking van WhatsApp. Deze onderwerpen komen allemaal aan de orde tijdens deze smartphone les. Het kan zo zijn dat u al best vaardig bent met uw smartphone, waardoor u al weet hoe WhatsApp werkt. U kunt dit vooraf aangeven, hierdoor zorgen onze docenten dat de les zo uitdagend mogelijk wordt, waardoor u er veel van leert!

 

 

 

 

 

Tablet problemen

Een tablet (of iPad): groter dan een telefoon, maar kleiner dan een laptop. U kunt met de tablet op schoot op de bank zitten, u kunt er mee aan de keukentafel zitten en u kunt er zelfs onderweg online de krant mee lezen. Eigenlijk een hartstikke mooi apparaat, alleen de ene keer is die weer traag, de andere keer lukt het versturen van een mailtje weer niet en weer een andere keer is het geheugen weer vol.