Printer problemen

Soms kunnen we niet met ze, maar ook niet zonder ze: printers. Ze werken vaak heel fijn, maar af en toe doen ze de raarste dingen. Een printer kan een scala aan problemen veroorzaken. Gelukkig zijn veel van deze situaties oplosbaar. Wij van Vobird Hulp komen persoonlijk bij u thuis om te kijken wat het probleem kan zijn. Wij vertrekken niet voordat het probleem opgelost is. Lukt dit niet? Dan krijgt u natuurlijk uw geld terug!

 

printer

 

Papier van printer loopt vast

Papierstoringen behoren tot een van de meest voorkomende, en meest frustrerende, printer problemen. Wanneer het papier vastloopt, dan is de printer zelf niet meer in staat om het probleem op te lossen. U zult de printer uit moeten zetten en rustig het papier eruit moeten halen. U moet alleen wel oppassen dat het papier niet scheurt, want dan wordt het nog lastiger om het gehele papier eruit te halen. Wilt u graag professionele hulp inschakelen?

 

 

De printer print niet

Tegenwoordig is het hartstikke fijn dat u vanaf uw tablet of smartphone van alles kunt printen. Met een klik op de knop kunt u een afbeelding of een gehele pagina van een website printen. Het gebeurt nog wel eens dat de printer geen verbinding wil maken met uw apparaat en dan blijft u het maar proberen, maar niets werkt. Vaak staan er dan wat instellingen van de printer verkeerd.

 

 

 

Printer kapot

Het blijven lastige apparaten. Het kan ook zo zijn dat u geen idee heeft waarom de printer het niet doen, maar u weet wel dat die het niet doet. Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien is de inkt op, werkt het stopcontact niet of staan er te veel bestanden in de wachtrij. Vaak is het heel vervelend als u weet dat de printer kapot is, maar u niet weet hoe dit komt. Wij komen persoonlijk bij u langs, waardoor wij het probleem exact kunnen achterhalen.

 

 

 

 

 

 

E-mail problemen

Naast het verhelpen van de problemen met uw printer, lossen wij ook al uw e-mail problemen op. Vobird Hulp kan u uitstekend helpen bij al uw email vragen en problemen. Wij bieden ondersteuning bij alle e-mailprogramma’s en op elk apparaat. Van tablet tot computer, wij lossen al uw problemen met uw e-mail op. Wij doen dit allemaal bij u thuis en op uw tempo!