Smartphone les

In deze les wordt thuis op uw tempo uitgelegd hoe de smartphone werkt. Een smartphone is de Engelse benaming voor een ‘slimme telefoon’. Het maken en bewerken van foto’s, het installeren en gebruiken van apps, uitleg over de werking van WhatsApp. Deze onderwerpen komen allemaal aan de orde tijdens deze smartphone les. Het kan zo zijn dat u al best vaardig bent met uw smartphone, waardoor u al weet hoe WhatsApp werkt. U kunt dit vooraf aangeven, hierdoor zorgen onze docenten dat de les zo uitdagend mogelijk wordt, waardoor u er veel van leert!

 

smartphone

 

iPhone voor beginners

Een iPhone is de telefoon van het merk Apple. De telefoon staat wereldwijd bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Toch is het zo dat er een heleboel functies op deze telefoon staan die nog redelijk lastig zijn om te begrijpen. Tijdens de les iPhone voor beginners leggen wij u stapsgewijs uit hoe de telefoon werkt. Dingen als het downloaden van een app en het versturen van een bericht komen allemaal aan de orde. De kans is groot dat u geen idee heeft wat het downloaden van een app betekent. Dit geeft niet, want dit leggen wij allemaal uit tijdens deze smartphone les! Daarnaast heeft u de hele les de tijd om vragen te stellen, waardoor wij u optimaal kunnen bijscholen.

 

 

 

 

Android voor beginners

Wanneer u geen iPhone heeft, dan is de kans groot dat u een apparaat heeft met het besturingssysteem Android. Merken die gebruik maken van Android zijn onder andere Samsung & Huawei. Android telefoon verschillende weer van bijvoorbeeld iPhones, maar dat verschil is tegenwoordig minimaal. Tijdens deze les Android voor beginners leren wij u de beginselen van uw telefoon. Wij gaan samen met u een e-mailadres aanmaken, waardoor u via uw telefoon contact kunt houden met uw kennissen. Daarnaast leren wij u ook hoe u nieuwe programma’s (apps) op uw telefoon kunt zetten, waardoor u uw telefoon optimaal kunt gebruiken.

 

 

 

 

Gepersonaliseerde smartphone les

Het kan best zo zijn dat u al enige ervaring heeft met uw smartphone, maar graag wat meer wilt leren. Dit is voor ons geen probleem! Naast lessen voor beginners, verzorgen wij ook lessen voor gevorderden. Deze lessen kunnen enorm variëren. De een wilt graag weten hoe hij/zij bestanden van hun telefoon naar hun computer of laptop zetten, weer een ander wilt weten hoe zij kunnen printen vanaf hun telefoon en weer een ander wilt graag weten hoe zij nieuwe e-mailadressen kan toevoegen. Zoals u kunt zien: deze les is volledig afgestemd op uw wensen. Dus mocht u graag meer willen weten over een bepaald onderwerp? Twijfel niet en neem contact op. Misschien bent u binnen de kortste keren wel een expert op uw gebied.

 

 

 

 

Social Media les

Bij Vobird Hulp verzorgen wij ook social media lessen. Wij geven les in bijvoorbeeld in Facebook en Instagram. Ook deze lessen verzorgen wij bij u thuis en op uw tempo, waardoor u aan het einde van de les precies weet hoe Facebook of Instagram werkt. Ook hier bieden wij lessen aan voor beginners, amateurs en gevorderden.

 

 

 

 

Locaties:

Smartphone cursus Schouwen-Duiveland:

 • Smartphone cursus in Bruinisse
 • Smartphone cursus in Oosterland
 • Smartphone cursus in Sirjansland
 • Smartphone cursus in Ouwerkerk
 • Smartphone cursus in Nieuwerkerk
 • Smartphone cursus in Zierikzee
 • Smartphone cursus in Dreischor
 • Smartphone cursus in Noordgouwe
 • Smartphone cursus in Kerkwerve
 • Smartphone cursus in Scharendijke

 

Smartphone cursus Goeree-Overflakkee:

 • Smartphone cursus in Oude-Tonge

 

Smartphone cursus Tholen:

 • Smartphone cursus in Sint-Philipsland