iPad les

In deze les wordt thuis op uw tempo uitgelegd hoe de tablet werkt. Onze docenten leren u hoe u bijvoorbeeld mailtjes verstuurt, programma’s installeert en foto’s kunt printen. Het fijne aan deze lessen is dat u zelf kunt bepalen welke onderwerpen aan de orde komen. Want wanneer onze docenten uitleggen hoe u moet printen, maar u heeft geen printer. Dan heeft dit natuurlijk vrij weinig zin. Daarom proberen wij onze lesstof volledig aan u aan te passen.

 

ipad-les

 

iPad voor beginners

Heeft u een iPad aangeschaft, maar weet u er geen raad mee? Dan is deze les voor u bedoeld. Een iPad is een tablet van het merk Apple. Tijdens de les iPad voor beginners leren wij u de beginselen van uw iPad. Wij gaan stapsgewijs verschillende functies af, waardoor u na een tijdje exact weet hoe de iPad werkt. Dingen als zoeken op het internet en het versturen van een mailtje komen allemaal aan de orde tijdens deze les. Daarnaast heeft u de gehele les de tijd om vragen te stellen.

 

 

 

 

iPad voor amateurs

Heeft u al een tijd een iPad, weet u hoe deze werkt, maar wilt u nog meer uit uw iPad halen? Dan is deze les gemaakt voor u! De iPad zit vol met functies waar veel mensen niet vanaf weten. Wist u bijvoorbeeld dat u de krant kunt lezen op de iPad? Of dat het mogelijk is om te printen vanaf de iPad? Dit zijn enkele voorbeelden van dingen die wij behandelen tijdens deze les. Het kan natuurlijk zo zijn dat u deze dingen allang weet. Geen probleem! Wij passen onze les volledig aan, aan uw niveau. Dus wanneer u meer wilt weten over een bepaald onderwerp, dan doen wij dat.

 

 

 

 

Tablet voor beginners

Naast de tablet van Apple: de iPad, zijn er ook nog tablets van andere merken. Ook hier geven wij les over. Wij van Vobird Hulp hebben niet veel ervaring met zulke tablets, maar weten wel hoe deze exact werken, waardoor wij de beginselen haarfijn kunnen uitleggen. Tijdens de les tablet voor beginners leggen wij u bijvoorbeeld uit hoe u een programma op uw tablet (app) kunt installeren of hoe u mailtjes kunt versturen vanaf uw tablet. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet en neem gerust contact op!

 

Een tablet les duurt ongeveer drie kwartier. U krijgt een half uur les en daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om op elk moment vragen te stellen.