Lessen bij u thuis

Er wordt bij de meeste producten een handleiding meegegeven, alleen deze zijn vaak te technisch en ingewikkeld. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om al het een en ander te vinden op internet. Hier staat meestal of te veel uitleg of te weinig uitleg en vaak zijn de antwoorden op uw vragen er ook niet te vinden. Het is veel simpeler om, op uw tempo, een computerles te krijgen over een bepaald apparaat. Zo heeft u genoeg tijd en kunt u op elk moment een vraag stellen. Dit helpt u om het nog beter te begrijpen.

 

De lessen worden gegeven in omgeving Bruinisse (Schouwen-Duiveland, Tholen & Goeree-Overflakkee). Omdat de lessen bij u thuis zijn, past de stof van de les zich aan, aan u. De duur van een les is een half uur, maar omdat de mogelijk er is om vragen te stellen, duurt het vaak ongeveer drie kwartier.

 

computerles

 

 

Computerles bij u thuis

In deze les wordt thuis op uw tempo uitgelegd hoe de computer werkt. Bijvoorbeeld het versturen van mailtjes, het zoeken op internet of het maken van een fotoboek. Wanneer u dit (op de website) leest, dan weet u waarschijnlijk al het een en ander van de computer. Tijdens de computerles kunt u natuurlijk ook wat ingewikkeldere vragen stellen zoals: hoe kan ik de foto’s van mijn telefoon op de computer krijgen en deze bewerken.

 

 

 

 

Tablet les bij u thuis

Een tablet is een fijn apparaat. Het is kleiner dan een laptop, waardoor het nog makkelijker is om ergens naartoe mee te nemen. Het is soms wel lastig om te begrijpen wat alles nou betekent. Meestal klikt u alleen op de dingen die u kent, omdat u bang bent dat u iets verkeerd doen. Er zijn alleen veel opties die mensen vaak niet gebruiken, omdat ze deze niet kennen. Tijdens de tablet les leert u om alles uit uw tablet te halen.

 

 

 

 

Smartphone les bij u thuis

Veel mensen hebben tegenwoordig een mobiele telefoon (ook wel bekend als smartphone). Een smartphone lijkt heel lastig, maar dit valt reuze mee. U kunt ontzettend veel met een smartphone. U kunt natuurlijk overal bellen, maar ook berichtjes sturen en foto’s maken. In deze les leert u dit allemaal en na een half uurtje kunt u dan ook eindelijk ‘appen’ met familieleden en vrienden.

 

 

 

 

Social Media les bij u thuis

Al uw (klein)kinderen zitten tegenwoordig waarschijnlijk op Facebook en Instagram. Veel ouderen willen hier niet meer aan beginnen, omdat zij het te lastig vinden. Dit valt eigenlijk reuze mee. Aan het einde van deze les weet u hoe Facebook of Instagram werkt. Dus de volgende keer als mensen het over sociale media hebben, dan kunt u ook meepraten!

 

 

 

 

Andere lessen bij u thuis

Het kan ook zo zijn dat u graag een computerles wilt over een ander onderwerp dat hier nog niet genoemd is. Dit is natuurlijk ook mogelijk! Neem contact op en vraag een persoonlijke computerles aan.