Laptop problemen

Een laptop is een ontzettend handig apparaat. Je kunt er bijvoorbeeld mee op internet of u kunt uw favoriete foto’s bewerken en er een fotoboek van maken. Dit zijn allemaal positieve dingen. Toch blijft het soms nog wel lastig. De ene keer moet u updaten en de andere keer loopt de computer weer vast.

 

 

laptop

 

 

Hoe kan ik mijn laptop sneller maken?

L.a.n.g.z.a.a.m. Hier houden we allemaal niet van. Na een aantal jaar zijn laptops vaak langzaam en bijna niet meer te gebruiken. Het kan zo zijn dat het tijd is voor een nieuwe laptop, maar vaak staat er veel onnodige dingen op, die u kunt verwijderen.

 

 

 

 

Hoe verwijder ik een virus van mijn laptop?

Wij helpen u graag met het verwijderen van het virus op uw apparaat. Naast het verwijderen van het desbetreffende virus, geven wij ook advies. Hierdoor hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over virussen.

 

 

 

 

Welke laptop moet ik kopen?

Bij de aanschaf van een laptop komt een heleboel kijken. Het is voor u waarschijnlijk ontzettend lastig om een keuze te maken. De ene zegt dit, de ander zegt dit. Wij helpen u met het kiezen van dé perfecte laptop.

 

 

 

 

 

 

Laptop lessen

Naast het oplossen van al uw laptop problemen, verzorgen wij ook laptop lessen. In deze computercursus voor senioren wordt thuis op uw tempo uitgelegd hoe de laptop werkt. Bijvoorbeeld het versturen van mailtjes, het zoeken op internet of het maken van een fotoboek. Wanneer u dit (op de website) leest, dan weet u waarschijnlijk al het een en ander van de laptop. Tijdens de computerles kunt u natuurlijk ook wat ingewikkeldere vragen stellen zoals: hoe kan ik de foto’s van mijn telefoon op de laptop krijgen en deze bewerken.