Laptop kopen

Een laptop gaat gemiddeld vijf jaar mee. Aangezien de technologie de afgelopen jaren zo ontzettend snel gaat, is het aan te raden om na maximaal vier jaar een nieuwe laptop te kopen. Er zijn een heleboel laptops te vinden, waardoor het lastig wordt om te bepalen welke laptop u moet kopen. U zou naar de winkel kunnen gaan om advies te vragen, maar de winkel zou ook naar u kunnen komen. Wij begrijpen dat u het lastig als u een laptop wilt kopen. Daarom helpen wij u hier graag mee. Onze specialisten komen bij u langs en installeren de laptop bij u thuis, zodat u deze direct kunt gaan gebruiken. Deze specialisten zijn met name gespecialiseerd in het uitzoeken van de perfecte senioren laptop.

 

Een laptop met daarnaast een vaas met vier bloemen

 

 

Laptop kopen

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende laptops. Daarnaast zijn er ongelooflijk veel plekken waar u een laptop kunt kopen. Wij helpen u graag bij de aanschaf van een nieuwe laptop. Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij geen laptops in onze voorraad. Wij vragen aan u wat uw wensen zijn en of u voorkeuren heeft voor een merk of kleur. Vervolgens gaan onze professionals aan de slag om dé perfecte laptop voor u uit te zoeken. Deze laptop schaffen wij vervolgens aan voor u en binnen een week leveren wij deze laptop bij u thuis, zodat u gelijk aan de slag kan gaan.

 

 

 

 

Laptop installeren

Het is vanzelfsprekend dat wij de laptop ook voor u installeren. Met name bij een senioren laptop is het noodzakelijk dat een professional er goed naar kijkt. Wij zorgen ervoor dat alle nieuwe programma’s erop staan, uw mail weer werkt, de laptop verbonden is met het internet en overige wensen. Het komt regelmatig voor dat er nog het een en ander op de oude laptop staat, zoals foto’s of andere belangrijke documenten. Deze zetten wij zonder problemen over. Wij zouden het fijn vinden als u dit van tevoren aan ons door geeft, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

 

 

 

Jaarlijks onderhoud

Daarnaast bieden wij aan om jaarlijks langs te komen voor een computer APK. Een computer APK is een periodieke keuring voor uw computer of laptop. Deze keuring is noodzakelijk, omdat een computer snel verouderd kan worden. Naast het feit dat de computer hierdoor een stuk langzamer wordt, kan het ook zo zijn dat de computer een virus kan bevatten. Tijdens deze computer APK focussen wij op drie dingen: versnellen, opschonen & bijwerken.

 

 

 

 

Laptop kopen voor senioren

Wanneer u weinig verstand heeft van laptops, dan is het lastig om te bepalen welke laptop u moet kopen. Wij hebben ervaring met het uitzoeken van goede laptops voor senioren. Elk geval is anders: de een wilt alleen internetten, terwijl de ander weer meer spelletjes speelt. Daarom hebben wij ook geen laptops in onze voorraad, maar zoeken wij samen met u naar de perfecte senioren laptop. Vervolgens leveren wij deze laptop dezelfde week nog bij u thuis, zodat u weer snel met uw nieuwe laptop aan de slag kan gaan. Het kan zijn dat u al een oude laptop had en dat het voor u even helemaal nieuw is. Dit is geen probleem. Wij leggen graag uit hoe uw nieuwe laptop werkt, zodat u geen problemen ervaart wanneer u deze wilt gaan gebruiken.

 

 

 

 

Laptop kopen voor studenten

Zelfs onze studenten vinden het soms lastig om een laptop uit te zoeken, laat staan studenten die niet zo heel technisch zijn. Jij hoeft ons niet te vertellen dat studenten vrij weinig te besteden hebben en daarom kunnen studenten ons gratis mailen voor advies. Wij nemen aan dat studenten geen hulp nodig hebben bij het installeren van de laptops, maar dat ze het wellicht lastig vinden om te bepalen welke laptop zij moeten aanschaffen. Ook verwachten wij dat zij ook wel weten waar zij de desbetreffende laptop kunnen kopen. Stuur ons gerust een mailtje en wij maken voor jou een selectie van een aantal goede laptops. Helemaal voor niets? Helemaal voor niets!

 

 

 

 

 

 

Computerlessen

Er wordt bij de meeste producten een handleiding meegegeven, alleen deze zijn vaak te technisch en ingewikkeld. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om al het een en ander te vinden op internet. Hier staat meestal of te veel uitleg of te weinig uitleg en vaak zijn de antwoorden op uw vragen er ook niet te vinden. Het is veel simpeler om, op uw tempo, een computerles te krijgen over een bepaald apparaat. Zo heeft u genoeg tijd en kunt u op elk moment een vraag stellen. Dit helpt u om het nog beter te begrijpen.

 

De lessen worden gegeven in omgeving Bruinisse (Schouwen-Duiveland, Tholen & Goeree-Overflakkee). Omdat de lessen bij u thuis zijn, past de stof van de les zich aan, aan u. De duur van een les is een half uur, maar omdat de mogelijk er is om vragen te stellen, duurt het vaak ongeveer drie kwartier..