Internet problemen

Internet is niet meer weg te denken. Door het internet is het mogelijk om op elk moment te communiceren met wie u wilt. Maar het is en blijft techniek. Techniek is uw grootste vriend als het meewerkt, maar uw grootste vijand als het niet meewerkt. Dankzij onze expertise kunnen wij u helpen bij al uw problemen met de Wifi.

 


internet

 

 

Slechte verbinding met de Wifi

Het is ontzettend vervelend wanneer u geen verbinding kan maken met het internet. Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien is het signaal niet sterk genoeg of zijn de instellingen niet goed ingesteld. U heeft natuurlijk geen idee hoe dit aangepast moet worden. Vobird Hulp helpt u hierbij en zorgt dat u weer een goede internetverbinding heeft.

 

 

Het internet is traag

Langzaam internet is ontzettend vervelend. Wanneer u bijvoorbeeld een foto op Whatsapp wilt laden, dan is het niet fijn als dit lang duurt. Traag internet is ook een grote bron van frustratie. Daarom helpen wij u maar al te graag met deze problemen. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de Wifi langzaam is. Vaak zijn er verkeerde instellingen ingesteld of is de router te oud. De router is het apparaat dat het Wifi signaal verzendt. Wij kunnen u ook helpen bij de aanschaf van een nieuwe router. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw Wifi niet meer langzaam is.

 

 

Personaliseren van uw router

De router is het apparaat waar uw internet signaal vandaan komt. Deze is vaak te vinden in de meterkast. Normaal gesproken is de naam van uw Wifi-netwerk een willekeurige naam en is het wachtwoord ontzettend lastig om te onthouden. Wij helpen u bij het personaliseren van uw internet, waardoor uw signaal op elk apparaat te herkennen is.

 

 

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten van mijn wifi

Om uw internet signaal te kunnen gebruiken, heeft u een wachtwoord nodig. Wanneer u dit wachtwoord niet heeft, dan wordt het lastig om dit netwerk te gebruiken. Het wachtwoord is echter te achterhalen, waardoor u weer zorgeloos uw Wifi kunt gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Computerhulp

Naast hulp bij internet problemen, bieden wij ook hulp bij computerproblemen aan. Een computer is superhandig. Je kunt er bijvoorbeeld mee op internet of u kunt uw favoriete foto’s bewerken en er een fotoboek van maken. Dit zijn allemaal positieve dingen. Toch blijft het soms nog wel lastig. De ene keer moet u updaten en de andere keer loopt de pc weer vast.