E-mail problemen

Vobird Hulp kan u uitstekend helpen bij al uw email vragen en problemen. Wij bieden ondersteuning bij alle e-mailprogramma’s en op elk apparaat. Van tablet tot computer, wij lossen al uw problemen met uw e-mail op. Wij doen dit allemaal bij u thuis en op uw tempo!

 

 

e-mail

 

 

De mail op mijn computer doet het niet

De meeste mensen hebben hun e-mail op hun computer of laptop. Dit is vaak wat makkelijker, omdat u een groter toetsenbord heeft, waardoor u beter kunt typen. Het gebeurt nog vaak dat het men niet lukt om hun e-mail in te stellen.

 

 

 

 

E-mail op telefoon doet het niet

Het is vaak handig om uw mail op uw tablet of smartphone te hebben. Hierdoor kunt u overal u mails bekijken. Er zijn vaak een aantal stappen die u moet doorlopen, voordat u uw mail kunt openen. Wij helpen u bij het instellen van uw e-mail op uw smartphone of tablet.

 

 

Ik ontvang geen e-mails

Ontzettend vervelend. Volgens u staat alles goed ingesteld, maar het lukt u niet om mailtjes te ontvangen. Vaak ligt dit aan de instellingen. Het kan zijn dat de provider (e-maildienst) de instellingen heeft veranderd, maar hier weet u niets van. Hulp nodig bij het instellen van uw mail?

 

 

 

Mijn mailtjes verzenden niet

Niets is zo vervelend als het niet kunnen verzenden van uw mailtjes. U zit waarschijnlijk achter uw computer te bedenken: “Waarom verzenden mijn mailtjes niet?” Begrijpelijk, want het is ook hartstikke vervelend. Vaak staan er een paar kleine instellingen verkeerd. Wij van Vobird Hulp lossen dit graag voor u op.

 

 

 

 

 

 

Tablet problemen

Wij kunnen u natuurlijk helpen met al uw e-mail problemen. Maar daarnaast kunnen wij u ook helpen met uw tablet problemen. Een tablet (of iPad): groter dan een telefoon, maar kleiner dan een laptop. U kunt met de tablet op schoot op de bank zitten, u kunt er mee aan de keukentafel zitten en u kunt er zelfs onderweg online de krant mee lezen. Eigenlijk een hartstikke mooi apparaat, alleen de ene keer is die weer traag, de andere keer lukt het versturen van een mailtje weer niet en weer een andere keer is het geheugen weer vol.