Computerhulp

Een computer is superhandig. Je kunt er bijvoorbeeld mee op internet of u kunt uw favoriete foto’s bewerken en er een fotoboek van maken. Dit zijn allemaal positieve dingen. Toch blijft het soms nog wel lastig. De ene keer moet u updaten en de andere keer loopt de pc weer vast.

 

 

computer

 

Hoe maak ik mijn computer sneller?

L.a.n.g.z.a.a.m. Hier houden we allemaal niet van. Na een aantal jaar is een computer vaak langzaam en bijna niet meer te gebruiken. Het kan zo zijn dat het tijd is voor een nieuwe, maar vaak staat er veel onnodige dingen op, die je kunt verwijderen.

 

 

 

 

Hoe verwijder ik een virus van mijn computer?

Wij helpen u graag met het verwijderen van een virus op uw pc. Naast het verwijderen van het desbetreffende virus, geven wij ook advies. Hierdoor hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over virussen

 

 

 

 

Welke computer kan ik het beste aanschaffen?

Bij de aanschaf van een nieuwe pc komt een heleboel kijken. Het is voor u waarschijnlijk ontzettend lastig om een keuze te maken. De ene zegt dit, de ander zegt dit. Wij helpen u met het kiezen van dé perfecte computer.

 

 

 

 

Computerlessen

Wij verzorgen naast computerhulp ook computerlessen. In deze computercursus voor senioren wordt thuis op uw tempo uitgelegd hoe de computer werkt. Bijvoorbeeld het versturen van mailtjes, het zoeken op internet of het maken van een fotoboek. Wanneer u dit (op de website) leest, dan weet u waarschijnlijk al het een en ander van de computer. Tijdens de computerles kunt u natuurlijk ook wat ingewikkeldere vragen stellen zoals: hoe kan ik de foto’s van mijn telefoon op de computer krijgen en deze bewerken.