Aanschaf

Bij Vobird Hulp bieden wij ook hulp bij aanschaf aan. Wij helpen u bij het zoeken van het perfecte apparaat dat bij u past. Denk hierbij aan een laptop, telefoon of aan een nieuwe printer. Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs om te vragen wat uw wensen zijn. Nadat we dit hebben gedaan, is het voor ons duidelijk wat u wilt en kiezen wij (samen met u) hét perfecte apparaat. Ten slotte helpen wij u natuurlijk ook met het installeren van dit apparaat, zodat u deze gelijk kunt gebruiken.

 

 

 

 

Welke laptop moet ik kopen?

Een laptop gaat gemiddeld vier jaar mee. Aangezien de technologie de afgelopen jaren zo ontzettend snel gaat, is het aan te raden om na maximaal vier jaar een nieuwe laptop te kopen. Er zijn een heleboel laptops te vinden, waardoor het lastig wordt om de juiste te kiezen. U zou naar de winkel kunnen gaan om advies te vragen, maar de winkel zou ook naar u kunnen komen. Wij begrijpen dat het voor u lastig als u een laptop wilt kopen. Daarom helpen wij u hier graag mee.

 

 

 

 

Welke smartphone moet ik kopen?

Ook bij de aanschaf van een nieuwe telefoon helpen we u. Er zijn veel smartphones en hierdoor is de keuze heel lastig. Er zijn telefoons van bijvoorbeeld Apple, Samsung en Huawei. Vervolgens zijn er ook nog een hoop modellen binnen deze merken. Dit maakt het ontzettend lastig voor iemand die geen verstand heeft van smartphones. Door onze ervaring met mobiele telefoons weten wij precies welke telefoon perfect bij u past.

 

 

 

 

Welke printer moet ik kopen?

Een printer is ontzettend handig. U kunt tegenwoordig zelfs vanaf uw tablet of telefoon een foto printen. De keuze is reuze, waardoor u wellicht het overzicht verliest. Elke printer heeft weer zijn eigen specialiteiten. De ene is klein, terwijl de ander weer een stuk sneller is. Wij helpen u graag bij de aanschaf van een nieuwe printer.

 

 

 

Hoe stel ik mijn nieuwe apparaat in?

Naast de hulp bij de aanschaf van de apparaten, helpen wij u natuurlijk ook met het instellen van deze apparaten. Het kan zijn dat u een voorkeur heeft voor bepaalde programma’s op uw laptop of dat u foto’s heeft staan op uw oude laptop die u graag over wilt zetten naar uw nieuwe laptop. Geen probleem!

 

 

 

 

 

 

Computerhulp

Naast hulp bij internet problemen, bieden wij ook hulp bij computerproblemen aan. Een computer is superhandig. Je kunt er bijvoorbeeld mee op internet of u kunt uw favoriete foto’s bewerken en er een fotoboek van maken. Dit zijn allemaal positieve dingen. Toch blijft het soms nog wel lastig. De ene keer moet u updaten en de andere keer loopt de pc weer vast.