Aankoophulp

Bij Vobird Hulp bieden wij aankoophulp aan. Wij helpen u bij het zoeken van het perfecte apparaat dat bij u past. Denk hierbij aan een laptop, telefoon of aan een nieuwe printer. Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs om te vragen wat uw wensen zijn. Nadat we dit hebben gedaan, is het voor ons duidelijk wat u wilt en kiezen wij (samen met u) hét perfecte apparaat. Ten slotte helpen wij u natuurlijk ook met het installeren van dit apparaat, zodat u deze gelijk kunt gebruiken.

 

 

 

 

Welke laptop moet ik kopen?

Een laptop gaat gemiddeld vier jaar mee. Aangezien de technologie de afgelopen jaren zo ontzettend snel gaat, is het aan te raden om na maximaal vier jaar een nieuwe laptop te kopen. Er zijn een heleboel laptops te vinden, waardoor het lastig wordt om de juiste te kiezen. U zou naar de winkel kunnen gaan om advies te vragen, maar de winkel zou ook naar u kunnen komen. Wij helpen u bij het vinden van dé perfecte laptop.

 

 

 

 

Welke smartphone moet ik kopen?

Ook bij de aanschaf van een nieuwe telefoon helpen we u. Er zijn veel smartphones en hierdoor is de keuze heel lastig. Door onze ervaring met mobiele telefoons weten wij precies welke telefoon perfect bij u past.

 

 

 

 

Welke printer moet ik kopen?

Een printer is ontzettend handig. U kunt tegenwoordig zelfs vanaf uw tablet of telefoon een foto printen. Er zijn alleen ontzettend veel printers met allemaal weer hun voordelen. Daarnaast helpen wij u ook bij het installeren van uw printer. De printer moet vaak verbonden zijn met het Wifi-netwerk en dat is vaak lastig. Hulp nodig?

 

 

 

 

Aanschaf overige apparaten

Er zijn natuurlijk nog andere apparaten waarbij we u kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een router (apparaat voor internet/Wifi) of een tablet. Mocht u een ander apparaat willen aanschaffen en heeft u advies nodig?

 

 

 

 

Hoe stel ik mijn nieuwe apparaat in?

Naast het helpen met het maken van de juiste keuze, helpen wij u natuurlijk ook met het instellen van het apparaat. Wij vertrekken past wanneer het apparaat ingesteld is en u het kunt gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Computerhulp

Naast hulp bij internet problemen, bieden wij ook hulp bij computerproblemen aan. Een computer is superhandig. Je kunt er bijvoorbeeld mee op internet of u kunt uw favoriete foto’s bewerken en er een fotoboek van maken. Dit zijn allemaal positieve dingen. Toch blijft het soms nog wel lastig. De ene keer moet u updaten en de andere keer loopt de pc weer vast.